Over ons

Image

Al ruim vijfendertig jaar thuis in vastgoed!

Rhynleve Bouw en Advies BV is een jong en dynamisch bedrijf, met Frans van Veldhuizen aan het roer, die zijn jarenlange ervaring in het ontwikkelen, managen en begeleiden van bouwprojecten met zich mee brengt.
Rhynleve Bouw en Advies is in 2013 afgesplitst van Rhynleve Vastgoed. Rhynleve is de naam van een hoeve aan de Oude Rijn waar Frans van Veldhuizen geboren is. Een degelijke naam van een dienovereenkomstige hoeve en van deze onderneming.

Groot- of kleinschalige projecten worden door ons met creatieve, professionele en degelijke aandacht en voortvarendheid begeleid. Ontwikkeling, projectmanagement, procesbeheersing, service en kwaliteit zijn steekwoorden van ons bedrijf. Of het nu gaat om het verwerven van bouwkavels, herbestemmen of vervreemden van objecten, ontwikkelen van woningen, bedrijfspanden, winkels of kantoren en het begeleiden van de bouw of verbouw daarvan; Rhynleve Bouw en Advies BV is erin thuis.

Frans is een sociale, no-nonsense man, met een positieve instelling

Hij is sterk in bemiddeling tussen personen en partijen en doet dat pragmatisch en denkend in oplossingen. Daarvoor gebruikt hij zijn brede en algemene kennis van de materie. Frans heeft inmiddels jarenlange ervaring in het vastgoedproces. De afgelopen jaren kenmerkten zich door het ontwikkelen en realiseren van eenvoudige tot zéér complexe projecten volgens afgesproken trajecten, met inachtneming van de nuances die nodig zijn om de klus te klaren.

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden.

© 2018 Rhynleve Bouw en Advies BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden