Overhoeks De Europa

Overhoeks De Europa

Overhoeks is een nieuwe stadswijk in Amsterdam-Noord. Een complete en gevarieerde stadswijk aan het IJ. Overhoeks ligt tegenover het centrum. Met de pont vanaf het centraal station staat u direct in deze fantastische nieuwe omgeving op 22 hectare van het voormalige Shell bedrijfsterrein. De ontwikkeling van dit gebied wordt uitgevoerd door Ontwikkelcombinatie Overhoeks (OCO), een samenwerking tussen ING Real Estate Development en woningcorporatie Ymere.

Het gehele programma Overhoeks omvat circa 2200 woningen (koop, commerciële huur en sociale huur), circa 110.000 m² werken en circa 15.000 m² cultuur en de bijbehorende infrastructurele voorzieningen als park en parkeren.

De trots van het beroemde VOC-schip De Europa is goed terug te vinden in het gelijknamige gebouw met 79 riante appartementen van investeerder Vesteda. De Europa ligt rechtstreeks aan het IJ en biedt luxe appartementen van 96 tot 212 m² woonoppervlakte met riante terrassen. Bewoners van De Europa kunnen naast het unieke uitzicht ook genieten van de health club met sauna dat onderin het gebouw gevestigd is. De Europa is een ontwerp van de bekende Portugese architect Álvaro Siza.

ProjectOverhoeks De Europa
Omvang79 zeer luxe huur- en koopwoningen incl. parkeerplaatsen
LocatieOverhoeks Amsterdam-Noord
BetreftBouwmanagement
OpdrachtgeverOntwikkelcombinatie Overhoeks (ING RED/Ymere)
BeleggerVesteda
Realisatie2009 - 2011

Voor de realisatie van dit complex heeft Rhynleve het bouwmanagement verzorgd. Frans van Veldhuizen heeft de opdrachtgever vertegenwoordigd in het proces. Vanaf start bouw tot en met de oplevering van de woningen aan de kopers.

koen

Reacties zijn gesloten.

© 2018 Rhynleve Bouw en Advies BV. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden